KONTAKT@EPILOG.DK

+45 28 57 68 43

Animation

væk dit brand til live

Er der noget, du gerne vil sige, som føles for kompliceret at formulere med ord? Animation er din redning. Animationer kan nemlig noget, som ord ikke kan, når de bruges korrekt. De formidler dit budskab på en interessant måde, der samtidig underholder.

Alle brands konkurrerer om opmærksomhed. Og der er mere konkurrence nu, end der var i går. Vi vil underholdes, se noget vi ikke har set før, blive provokeret, blive rørt, blive set. Med animationer har du for alvor mulighed for at skille dig ud og sætte en dagsorden.

Animation er ikke én ting — Hos os er det fire

2D animation er levende billeder i to dimensioner. Tænk din helt egen miniversion af en kortfilm.

3D animation er levende billeder i tre dimensioner. Og så en miniversion af en kortfilm, men hvor du for alvor lader animationen træde i karakter.

Motion graphics er animeret grafik. Det er brudstykker er grafik, der bevæger sig, som du har bestemt. Det er små eye catchers, du kan bruge til at guide øjet derhen, hvor du vil have det.

Produktvisualiseringer er, ja, visualiseringer af dit produkt. En ting er, hvordan du beskriver dit produkt, så det skaber billeder i din målgruppes hoved. Noget andet er, hvordan du viser dit produkt frem for din målgruppe, så du fremhæver alle de gode features.

DET KAN DU BRUGE ANIMATION TIL

   • Explainervideo
   • Produktvideo
   • Kampagnevideo
   • Reklamefilm

VI INVESTIGERER, EKSEKVERER OG DISTRIBUERER

FORSTÅELSE er første skridt. Vi bruger tid på at lære, undersøge og forstå dit projekt, din målgruppe og det overordnende formål.

KONCEPTUALISERINGEN er processen, hvor vi sammen sætter retningen for dine animationer, og beslutter, hvad formålet med dem skal være. Når konceptet er klart, kan vi arbejde videre med fortællingen, der udfolder sig et i et storyboard. Her tænker vi bevægelserne ind én for én og får det fulde billede af historiens forløb.

PRODUKTION OG DISTRIBUTION er realiseringen af konceptet, der lander i dine hænder. Vi leverer de aftalte animationer, der distribueres efter medieplanen.

I TRYGGE (KREATIVE) HÆNDER

Vi leverer vores animationsløsninger gennem vores samarbejdspartnere med Optika Studio.

Dermed kan vi sikre, at vi har de stærkeste kreative ressourcer på dit projekt, så det endelige produkt bliver fintuned til dine behov – gennem idéfasen til det endelige produkt lander i dine hænder.

Hvis du er i tvivl om, hvordan animation kan implementeres i dit projekt eller styrke dit brand, så ræk ud til os her og få uforpligtende sparring og inspiration.