KONTAKT@EPILOG.DK

+45 28 57 68 43

Grafisk design & STILLS

Vis din identitet

Grafisk design er et brands visuelle paraply. Det er her, der trækkes grafiske tråde ud til brandets produkter og kampagner. Og når folk gentagne gange ser dit brand, så ved de godt, hvem du er. Det grafiske udtryk indkapsler brandets DNA og hvad brandet gerne vil formidle til sin målgruppe. Og det har meget at sige.

Hvor ord kan tages mere bogstaveligt (!), er det grafiske design i højere grad op for fortolkning. Jeg kan se én ting, men måske ser du noget andet. Vigtigst af alt er, at du selv kan lide, hvordan dit brand folder sig ud visuelt og at dine kunder forstår dit brand.

Så, lad os lave en lille test

Hvis vi siger:
En rød dåse og julemanden – hvad tænker du så på?
Et gult M og en (lidt scary) klovn – hvad tænker du så på?
Et æble-ikon, der er taget en bid af – hvad tænker du så på?

Pointen er, at det grafiske arbejde er med til at bestemme, hvordan folk husker dig. Hvilke billeder, der bliver skabt i deres hoved og lagret i hukommelsen. Og om du er dygtig nok til at skille dig ud, forblive relevant og skabe kontinuitet –hjælp til design af en dygtig grafisk designer.

VORES KREATIVE PRODUKTER – DÉT KAN VI LEVERE

   • Visuel identitet og branding — logo, farve, etc
   • Grafik til præsentationer
   • Grafik til plakater, flyers
   • Grafik til events, festivaler
   • Stills ifm. videoproduktioner og kampagner
   • Stills af produkter til hjemmeside, sociale medier, mv
   • Stills til PR-materiale, herunder portrætter

Den røde tråd skal trækkes gennem hele din visuelle identitet

Vi er et reklamebureau, men vi kalder os også et grafisk designbureau eller grafisk virksomhed. Det gør vi, fordi vi sammenkobler kreative discipliner på tværs af fagligheder. Og her er grafik én af dem. Vi er måske lidt anderledes end andre grafiske virksomheder. For os er det vigtigt at samle den røde tråd og trække den igennem alle aspekter af din kommunikation.

Vi leverer grafisk design i København, hvis vi skal mødes ansigt til ansigt. Ellers kan du nemt booke et møde, hvor vi kan høre mere om dig og tale designmuligheder for dit brand – book en kreativ session