KONTAKT@EPILOG.DK

+45 28 57 68 43

Videoproduktion

der sælger dine budskaber

Skal dit firma lancere en kampagne eller reklamefilm til at fremvise jeres produkt og udbrede kendskabet, hjælper vi med videoproduktionen fra idé til færdigt produkt. Vi lægger vægt på at producere videoer, der ikke kun skiller sig ud, men som også rykker ved status quo.

Det kan efterlade publikum med en eftertænksomhed, en provokation, et nyt perspektiv. Og det er meningen. Når du går ind i produktion af video, er det alfa omega, at formålet er på plads. 

Produktion af video fra start til slut

Vi er med i processen, fra begyndelse, til du står med en færdigproduceret video. Alle processer fra den tidlige idégenerering, konceptualiseringen, produktionen og postproduktionen.

Det gode samarbejde mellem dig og os hviler på en fælles forståelsesramme, hvor vi sammen klarlægger formål, så vi kan matche den tidsmæssige ramme og arbejdsprocessen. Med til at finde formålet, skal vi undersøge, hvem der skal være modtager af videoen og altså er din målgruppe.

DET ER ESSENTIELT AT VI SAMMEN KLARLÆGGER

   • Formålet med at få produceret content
   • God forståelse for målgruppen – demografi, platforme etc.
   • De optimale kreative idéer og løsninger
   • Succeskriterier og evt. KPI’er
   • Distribution og medieplan for de endelige produkter
   • Et overblik over og udkast til en budgetramme

En vigtig del af din markedsføring

Når du skal planlægge din markedsføring og din markedsføringsstrategi, er video et oplagt element. Her har du nemlig mulighed for, for alvor, at skille dig ud. En ting er, hvad du skriver i dine tekster, noget andet er, hvad du viser din målgruppe i levende billeder.

Prøv at tænk over det. Hvor tit læser du en tekst til ende, kontra ser en video til ende?

Vores hjerner er faktisk dovne og vil i højere grad have serveret informationer i en video end på tekst. Derfor bør video indgå på den ene eller anden måde i din markedsføring på din hjemmeside, platforme på sociale medier mv.  

Man kan vise næsten alt med video. Dit produkt, din service, medarbejderne, kunderne. Det er en nem måde at visualisere brugen af dit produkt eller fremhæve dit budskab, så det resonerer med dit publikum. Det er faktisk her magien opstår. For når du rammer direkte ind i dine potentielle kunders hjertekule, så er det nemmere at blive og forblive hos dem. Også når de har set videoen til ende.

Video til sociale medier

Med videoer på sociale medier kan du virkelig skille dig ud i feedet. Vi konsumerer enorme mængder indhold hver dag og scroller hurtigt igennem feedet fx på Facebook, Instagram og LinkedIn. Med video fanger du øjet. Med en god video får du folk til at se med til ende. Det hjælper vi med. Vi sørger for at dine budskaber står knivskarpt, så dine videoer fanger og fastholder.

Videoer til sociale medier er en helt naturligt led i arbejdet med kampagnefilm og reklamefilm. Det skaber genkendelse på tværs af platformene og sikrer ensretning i jeres budskaber. Og det er vigtigt. På den måde vil dit publikum nemlig lære dig at kende og huske dig.

Hvad koster videoproduktion?

Prisen på videoproduktion afhænger af mange faktorer – fx mængde af content, locations, leje af udstyr, antal optagedage, casting, droneoptagelser, post-produktion mv.

Derfor har vi ingen faste priser, men udarbejder altid et specifikt tilbud baseret på den konkrete opgave.

Vi starter typisk et samarbejde med en uforpligtende kreativ session, hvor vi lærer dit brand eller projekt at kende og inspirerer dig med kreative muligheder – enten fysisk på vores kontor i København, hos dig eller online. Book kreativ session her.

Reklamefilm
med kant

Reklamefilm sælger et produkt, en service eller et budskab. Kort sagt. De bedste reklamer, er dem, der forstår at ramme ind i målgruppens behov og længsler. Dem, der vækker nysgerrighed og lægger op til handling. Reklamefilm har altid været og er stadig en effektiv måde at skabe og aktivere behov og følelser hos modtageren.

 Vi skaber reklamefilm med kant. Med en krog, du måske ikke selv havde tænkt på. Det gør vi, fordi mediebilledet boomer af reklamer og hvis du skal have chancen for at fange den sparsomme opmærksomhed, så skal der bringes noget andet til bordet. Vi ved, hvilke visuelle og budskabsmæssige elementer, der fanger og det bruger vi aktivt, når vi laver reklamefilm.

Din reklamefilm skal lægge op til handling

En effektiv reklamefilm husker du – og reagerer på. Prøv at tænke tilbage på alle de reklamefilm, du har set, og hvilke der stadig hænger ved, fordi du kan huske melodien, sloganet eller den skæve karakter.

Det er selvfølgelig ikke nok, at din målgruppe udelukkende husker din reklame, hvis ikke de også på et tidspunkt køber dit produkt eller viderebringer dit budskab. Derfor er der flere led i det.

Det er ideelt, at du kender din målgruppe. For så har du også indsigt i, hvad deres behov er, hvad de længes efter og hvad der er vigtigt for dem at vide, inden de svinger dankortet og køber dit produkt eller din service. Når du kender deres præferencer, kan du nemmere tilgodese dem i reklamefilmen. Så står du ikke kun tilbage med et flot visuelt produkt, men også kunder i butikken.   

Vi varetager alle led i videoproduktionen af din reklamefilm. Vores ekspertise er at tage dig fra den spæde idé til en færdigproduceret video, der effektivt rammer målgruppen og kan tilpasses til alle dine platforme. 

Kampagnefilm
som en central del af din kampagne

Kampagnefilm indgår som element i en kampagne. Kampagnens formål er at få en bestemt målgruppe til at udføre en handling inden for en afgrænset periode. Det er en stærk måde at formidle et budskab på.

Kampagner er for flere virksomheder en fast del af kommunikationsstrategien. Det betyder, at de kontinuerligt kører kampagner med forskellige nedslag for fx at udbrede kendskabet til dem og det de gør. En god kampagne tager udgangspunkt i ét overordnet budskab. Den kan tale ind i en aktualitet i samfundet eller en mere generel værdiskabelse, som læner sig ind i virksomhedens kerneværdier. Det vigtigste er, at budskabet er autentisk og at man mærker virksomheden bag. Genkendelse hos målgruppen er nemlig med til at opbygge tillid til virksomheden og højne chancerne for, at de konverterer fra målgruppe til kunder.

Budskaberne skal kravle ind under huden

Kampagnefilmen skal understøtte de øvrige aktiviteter i kampagnen og stå som et stærkt visuelt element, der formidler et budskab. Måske arbejder du allerede med kampagner og ved, hvordan de opbygges eller måske er du landet her, fordi det er første gang du skal have produceret en kampagnevideo. 

En god kampagnefilm bevæger ind under huden på modtageren. Den frembringer følelser, reaktioner og bestemte handlinger i tråd med intentionen bag filmen. Kampagnevideoerne skal afspejle jer og jeres værdier samtidig med at de skal aktivere følelser og en reaktion hos modtageren.

Vi arbejder målrettet for at udbrede budskaber, der fremmer social ansvarlighed og bæredygtighed. Det gør vi, fordi vores hjerter banker for at gøre en forskel på samfundsplan. Vi skaber kampagnefilm, der med ærlige og relaterbare budskaber støtter op om din virksomheds brand.